Verlaagd plafond woonkamer

Verlaagd plafond met sterrenhemel
Verlaagd plafond met sterrenhemel.
Verlaagd plafond met sterrenhemel
Alleen de sterrenhemel.

E en verlaagd plafond is niet direct wat bij u opkomt als u denkt aan een tv meubel op maat. Met uitzondering van de tv komt het er toch heel dicht in de buurt. Namelijk samen met de klant hebben we een idee uitgedacht tot een meubel op maat dat precies past bij de specifieke wensen van de klant, waarna het geproduceerd en gemonteerd is.
In dit verlaagde plafond is een sterrenhemel geplaatst dat uit verschillende soorten sterren bestaat en langzaam fonkeld. Samen met de digitale LED strip die rondom het verlaagde plafond is geplaatst en de acht dimbare spotjes geeft dit een verbazingwekkend en uniek effect. Alle verlichting is met afstandbediening te bedienen, inclusief het dimmen van de spotjes en het verwissellen van programma's van de LED strip.

Dit idee staat natuurlijk op zichzelf, maar toch zijn hierop weer veel variaties op te verzinnen. Bijvoorbeeld andere verlichting, afmetingen en kleur. Laat uw fantasie spreken en aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of een offerte voor een "verlaagd plafond op maat".